Европейска комисия (ЕК) е предложила създаване на фонд за подпомогане

...
Европейска комисия (ЕК) е предложила създаване на фонд за подпомогане
Коментари Харесай

Брюксел ще възстановява икономиката с още 750 млрд. евро

Европейска комисия (ЕК) е предложила създаване на фонд за подпомогане на възстановяването на икономиките на 27-те, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8597
Според изказване на комисаря с ресор икономика Паоло Джентилони Брюксел е решил да задели сумата от 750 милиарда евро.

" Този механизъм ще бъде добавен към съществуващите общоевропейски програми, които имат за цел да допринесат за възраждането на стопанските системи на страните членки на Европейския съюз ", е заявил италианският политик.

Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен на 23 април е заявила, че Брюксел е насочил 3,3 трилиона евро в подкрепа на пострадалата от коронавирусната пандемия европейска икономика.

ЕК потвърди, че бюджетът на ЕС ще трябва да бъде увеличен заради последиците от епидемията

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8597  Американска компания стартира тествания на ваксина против COVID-19 в Австралия Американска компания стартира тествания на ваксина против COVID-19 в Австралия  Над 3500 са към този момент жертвите на ковид в Африка Над 3500 са към този момент жертвите на ковид в Африка  Мъже, погледнете безименния си пръст! От него зависи дали ще се болестите с COVID-19 Мъже, погледнете безименния си пръст! От него зависи дали ще се болестите с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР