Еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон не изключи отварянето на

...
Еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон не изключи отварянето на
Коментари Харесай

ЕС не изключва възобновяването на вътрешния туризъм това лято

Еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон не изключи отварянето на някои райони на ЕС за лятна почивка. Той каза това е ефира на радиостанция " Франс енфо ", цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7245
Напълно вероятно е някои зони да бъдат отворени, а други - не, заяви той, подчертавайки, че ръководните органи на ЕС правят всичко възможно, за да могат европейците да пътуват това лято.

Габриел стартира нова платформа в подкрепа на културния сектор в условията на COVID-19

В същото време Бретон отбеляза различията в развитието на пандемията от COVID-19 в различните части на общността. Границите на пандемията не съвпадат с границите на страните, добави еврокомисарят за вътрешния пазар.

Той отново призова да се окаже съдействие на туристическия отрасъл, за да преодолее кризата. Финансовата помощ трябва да бъде под формата на грантове, а не на заеми, подчерта Бретон.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7245  Италианка споделя, че е била болна от COVID-19 още през декември Италианка споделя, че е била болна от COVID-19 още през декември  Бум на случаите на домашно принуждение в Русия Бум на случаите на домашно принуждение в Русия  Нова жертва на ковид у нас Нова жертва на ковид у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР