Дни преди началото на втората фаза на имунизация у нас

...
Дни преди началото на втората фаза на имунизация у нас
Коментари Харесай

Над 350 учители в Търговищко желаят да се ваксинират

Дни преди началото на втората фаза на имунизация у нас срещу Covid-19, в която по предварителни данни трябва да бъдат обхванати учителите и персонала и настанените в социални домове възрастни хора, стана ясно, че 356 учители и 83-ма служители от непедагогическия персонал в област Търговище са заявили желание за ваксиниране.

„ Изпратили сме списъците в Министерството на образованието и науката. Те ще обобщят информацията от цялата страна и ще я изпратят на Министерството на здравеопазването. Как ще протекат нещата с ваксинирането – чакаме допълнителни указания “, заяви началникът на Регионалното управление на образованието в Търговище Елка Станчева.



В Трето основно училище „ П. Р. Славейков “ 40 процента от педагогическите специалисти са се записали за ваксинация, обясни директорът Наталия Миланова, че всички са напълно съгласни.

" Въпросът е, че всеки допълнително, който не е в момента включен в списъка, има консултации с лични лекари поради странични и съпътстващи заболявания “, допълни тя.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18360  Pfizer: Имаме задоволително ваксини за втората доза на американците Pfizer: Имаме задоволително ваксини за втората доза на американците  Испания записва нови върхове при новите случаи на ковид Испания записва нови върхове при новите случаи на ковид  Байдън възнамерява откриването на хиляди центрове за имунизиране Байдън възнамерява откриването на хиляди центрове за имунизиране
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР