Джухай е вторият град в Китай, който забрани консумацията на

...
Джухай е вторият град в Китай, който забрани консумацията на
Коментари Харесай

Втори голям град в Китай забрани консумацията на кучешко и котешко месо

Джухай е вторият град в Китай, който забрани консумацията на кучешко и котешко месо, съобщава LadBible.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5598
Градът с население от 1.7 милиона жители възприе новите правила по примера на предложението на правителството на страната, което обяви, че кучетата трябва да бъдат възприемани като „ животни-придружители”.

В официално изявление на министерството на земеделието се казва:

„ Заедно с напредъка на човешката цивилизация и обществената загриженост в защита на животните, кучетата се смятат за придружители и тъй като в международен план те не се смятат за жива стока, в бъдеще няма да бъдат смятани и в Китай.”

По-рано този месец Шенжен бе първият китайски град, който забрани консумацията на месо от кучета и котки. Двата града планират въвеждането на новите мерки от 1 май тази година.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5598  Великденът вероятен за 2000 поданици на Пещера с храни от Великденът вероятен за 2000 поданици на Пещера с храни от " Биовет "  Кметът на Куманово е с позитивна проба за COVID-19 Кметът на Куманово е с позитивна проба за COVID-19  Европа сега е в Европа сега е в " окото на бурята " на пандемията от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР