Джордж Сорос заяви днес, че неговата фондация Отворено общество ще

...
Джордж Сорос заяви днес, че неговата фондация Отворено общество ще
Коментари Харесай

Джордж Сорос дава $ 1 млн. на Будапеща за борба срещу заразата

Джордж Сорос заяви днес, че неговата фондация " Отворено общество " ще дари 1 милион евро за борбата на Будапеща с новия коронавирус, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3190
" Пандемията от COVID-19 не познава от граници, нито между страните, нито между общностите, нито между религиите и народите ", се казва в изявление на Сорос. " Всеки може да се зарази, но някои от нас са по-уязвими от другите ", допълва 89-годишният милиардер.

Белгия отчита намаляване на силата на епидемията от COVID-19

" Роден съм в Будапеща, в разгара на Великата депресия, почти десетилетие след испанския грип, който уби хиляди хора в Будапеща ", отбелязва Сорос. Той припомня, че е преживял Втората световна война в града и неговата обсадата.

" Спомням си какво е да живееш при екстремни условия ", допълва Сорос.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3190  Коронавирусът може да оцелее върху обувки пет дни Коронавирусът може да оцелее върху обувки пет дни  Сериозна стерилизация на открити пространства тече в Хасково Сериозна стерилизация на открити пространства тече в Хасково  Белгия регистрира понижаване на силата на епидемията от COVID-19 Белгия регистрира понижаване на силата на епидемията от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР