Депутатът Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската

...
Депутатът Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската
Коментари Харесай

Пеевски дари 1000 бързи теста за село Паничерево

Депутатът Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е дарил 1000 бързи теста на жителите на село Паничерево, веднага след като стана ясно, че то ще бъде поставено под карантина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5445
" Искам да благодаря на премиера Бойко Борисов за адекватните мерки и реакция вчера, на мерките, за издадената заповед и карантинирането на селото. Искам да благодаря на ДПС и на Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за бързите кръвни тестове, с които да изследваме нашите съграждани ", заяви днес кметът на Община Гурково Марин Цонев.

Делян Пеевски дари 13 апарата за обдишване на обща стойност 468 000 лева

Новината бе потвърдена и от депутата от ДПС Халил Латифов: „ Благодаря и на премиера, на г-н Мутафчийски, както и на Младен Маринов за това, че реагираха на време и то с грижа за гражданите и че наистина създадоха добра организация. Благодаря и на г-н Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който още във вчерашния ден дари 1 000 бързи теста за жителите на Паничерево “, заяви депутатът от ДПС Халил Летифов. „ Разговаряхме с РЗИ, трябва да се осигурят медицински лица, които да осъществяват тестването. Надяваме си днес това да се случи “, посочи още той.

Лекар разказа за бягството на пациента с коронавирус от болницата в Стара Загора

Припомняме, 58-годишен жител на село Паничерево от ромски произход на 11.04.2020 г. вечерта бил транспортиран в Клиника по инфекциозни болести при УМБАЛ „ Проф.д-р Стоян Киркович “ – Стара Загора, с изявени симптоми на коронавирусна инфекция и множество съпътстващи заболявания. Същият бил приет за активно лечение и след извършени изследвания е доказано заболяване COVID-19.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5445  Работник от Топлоелектрическа централа Работник от Топлоелектрическа централа " Бобов дол " е с COVID-19  Дания отваря учебните заведения, детските градини и яслите Дания отваря учебните заведения, детските градини и яслите  99-годишен боен деец победи Covid-19 99-годишен боен деец победи Covid-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР