Двама медици в Добричка област, дали положителен резултат за COVID-19,

...
Двама медици в Добричка област, дали положителен резултат за COVID-19,
Коментари Харесай

Двама лекари от Добрич са с COVID-19

Двама медици в Добричка област, дали положителен резултат за COVID-19, не са се заразили при изпълнение на служебните си задължения, съобщават от Областния координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9664
Единият медик е сред първите 14 заболели в региона като той се е заразил по време на отпуск при контакт с хора с коронавирусната инфекция, пояснява секретарят на щаба д-р Светла Ангелова, предаде БТА.

Не 21, а 6 са медицинските лица с доказан COVID-19 за последните 24 часа

По думите ѝ второто медицинско лице е дало положителна проба миналата седмица. Човекът е в пенсионна възраст, който от години не работи, и заразяването отново е станало поради контакт с болен от COVID-19.

От областния координационен щаб припомнят, че през миналата седмица в COVID-сектора на Второ вътрешно отделение на болницата в Добрич бяха настанени двама пациенти с инфекцията. След лечение и двамата мъже са в добро състояние и им е взета първа проба за вируса.

Ако резултатът е отрицателен, трябва втори път да бъде потвърден, за да се смята, че хората са напълно излекувани, поясняват от щаба.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9664  Нови 63 инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина Нови 63 инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина  Мъжете създават повече антитела против ковид от дамите Мъжете създават повече антитела против ковид от дамите  И Джокович с позитивен тест за COVID-19 И Джокович с позитивен тест за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР