Двама българи са задържани на яхта в Италия с голямо

...
Двама българи са задържани на яхта в Италия с голямо
Коментари Харесай

ГДБОП с горещи разкрития за задържаните българи с огромно количество наркотици на яхта край Сицилия!

Двама българи са задържани на яхта в Италия с голямо количество наркотично вещество. Това потвърди директорът на Главна дирекция " Борба с организираната престъпност " (ГДБОП) Ивайло Спиридонов във връзка с информацията, че двама български граждани са задържани на яхта в Италия с 11 тона хашиш.

„ Разполагаме с малко информация. Колегите по международно оперативно сътрудничество в момента извършват проверки и се осъществява необходимата комуникация с италианските ни колеги. Операцията е на италианските служби “, уточни гл. комисар Спиридонов.

Той не пожела да разкрие самоличността на задържаните, но поясни, че единият от тях е с криминална регистрация за шофиране в нетрезво състояние.

„ В Италия ще има съдебно преследване спрямо тези лица, така че да не пречим на колегите “, отбеляза гл. комисар Спиридонов.

„ По отношение на това, че се задържат поредните българи в тази схема, самите вие знаете, че българите обикновено в трафика на наркотични вещества се използват по отношение на логистиката и превоза. Така че за съжаление най-вероятно ще продължат да бъдат задържани такива българи по света “, коментира той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР