Гърция съобщи днес за 935 инфекции с коронавирус - нов

...
Гърция съобщи днес за 935 инфекции с коронавирус - нов
Коментари Харесай

Нов дневен рекорд на инфекции с коронавирус в Гърция

Гърция съобщи днес за 935 инфекции с коронавирус - нов дневен рекорд - в момент, когато влизат в сила нови мерки за справяне с пандемията във високорисковите региони, предаде Ройтерс.

В Атина, където живее половината от населението на страната, хората до голяма степен спазваха новите правила, включващи задължително носене на маски на открито и вечерен час.

" От една страна, те са прави, но от друга - се престарават. Има много ограничения ", заяви пенсионер на име Никос, носещ черна маска на централния атински площад " Синтагма ".

" Мерките, които взеха, са закъснели. Не взеха мерки да не се събират младите по площадите ", каза Антонис Мариетис, седящ на пейка.
Карантини вече бяха наложени в два региона в северната част на страната - Козани и Кастория.

Гърция регистрираше значително по-малък брой инфекции от повечето страни в Европа, но новите случаи се увеличиха в началото на октомври.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13763  Директорът на пловдивската полиция с ковид Директорът на пловдивската полиция с ковид  Въведоха вечерен час в Трън Въведоха вечерен час в Трън  Белгия разгласи нов връх на новозаразени за денонощие Белгия разгласи нов връх на новозаразени за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР