Голямото „подмиване на гащи“ в либералните мрежи започна. Докато вчера

...
Голямото „подмиване на гащи“ в либералните мрежи започна. Докато вчера
Коментари Харесай

Най-големият кошмар на западните либерали се сбъдна – циганин е убил Виктория и тя не е разследващ журналист

Голямото „ подмиване на гащи “ в либералните мрежи започна. Докато вчера „ големите играчи “ като BBC, Guardian и дори CNN, известни с крайно лявата си политика на отразяване на събития и в някои случаи дори изкривяване на истината в полза на каузата на либералите, гърмяха, че „... е убит разследващ журналист “ в „ държавата с най-малко свобода на словото в ЕС “, часове след разкритията за убиеца, закован с ДНК, самопризнания, видеозаписи и не на последно място - решение на немски съд да го върне обратно в България, което само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие. В противен случай щеше да остане на немска земя, коментира Георги Русчев във " Флагман ".

Това накара водещите световни медии, които бяха жестоко подведени от българските си кореспонденти (напълно съзнателно, б.а.) да се опитат да излязат с минимални щети от унизителната ситуация, в която изпаднаха.

В дописка на BBC сега се казва, че в Германия е арестуван „ заподозрян “ за убийството на Виктория. Уточнява се, че той е направил и самопризнания. Това е максималното, което thinktank-овете на запад могат да измислят, за да не си противоречат фрапантно.

„ Доказателственият материал до момента сочи, че атаката не е свързана с работата на Виктория като журналист “. Това е цитат от дописката на BBC.

Доста контрастно на фона на вчерашното: „ Български журналист, разследващ корупция, свързана с европейски фондове, бе изнасилена и убита в дунавския град Русе “. Докато вчера тя бе „ разследващ журналист “, днес зверски убитата 30-годишна жена вече е „ презентатор в предаване за злободневни афери “

Днес се случи нещо невиждано.

Мокрите сънища на либералите да погазят за пореден път достойнството на България, представяйки я в лоша светлина и да използван случая за трупане на политически имидж, не се осъществиха.

Вместо това се сбъдна най-лошия им кошмар - представител на любимата им демографска група – ромите, бе посочен за истинският убиец на водещата (защото, въпреки че смъртта на Виктория Маринова, светла й памет, е изключително трагична, брутална и зверска, тя никога не е била разследващ журналист, каквото внушение правеха).

Няма начин историята да се „ завърти “* (от англ.ез. – „ Spin “ – политически подход на пропагандата, при който определена информация е предоставена и интерпретирана под определена политическа призма, с цел промяна на публичното мнение). Доказателствата говорят сами за себе си и сега срамът е голям и то за водещи световни издания, както и за местни " разследващи " сайтове.

Днес, същите тези западни медии, излъгани от българските си кореспонденти, които в голямата си част са финансирани от соросоидни организации, дължат голямо извинение на страната ни. Такова дължат и всички политици, представители на ЕС и анализатори, които в публичното интернет пространство изкараха държавата ни най-черната в съюза.

С излишното надуване на балона за изнасилването и убийството на разследващ журналист - въздухът, за което бе предоставен от конкретни сайтове в България, свързани за жалост с истинската разследваща журналистика на wikileaks, истинският проблем – този с корупцията, която бе разнищвана в действителност, остава на заден план.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР