Големият риск, ако настъпи нова вълна, е по отношение на

...
Големият риск, ако настъпи нова вълна, е по отношение на
Коментари Харесай

Д-р Увалиев: Коронавирусът е лечимо заболяване, но ако е хванат навреме

Големият риск, ако настъпи нова вълна, е по отношение на тежкоболните. Отново ще имаме проблеми при настаняването им за лечение. В последните няколко седмици напрежението по отношение на новопоявилите се пациенти намаля. За съжаление, това в интензивните отделения остава. Това д-р Николай Увалиев от „ Аджибадем Сити Клиник - Младост”.

Д-р Увалиев призова да се спазва социална дистанция. Посочи, че е добре при първите оплаквания да се потърси лекарска помощ.

" От три месеца съм в областта на коронавирусната пандемия и мога да ви кажа, че това, което научих е, че това заболяване е лечимо. Най-важното обаче е да се хване моментът, в който промените са обратими”, каза още лекарят.

Той също се е имунизирал с ваксината срещу коронавирус. Сподели, че е имал само лека болка при мястото на поставяне
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18756  Д-р Брънзалов за COVID-19: Все още съществуват опасности Д-р Брънзалов за COVID-19: Все още съществуват опасности  Нова Зеландия записва първия от месеци случай на заразяване с ковид Нова Зеландия записва първия от месеци случай на заразяване с ковид  Египет стартира през днешния ден акция за имунизация против ковид Египет стартира през днешния ден акция за имунизация против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР