Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус се

...
Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус се
Коментари Харесай

Шефът на СЗО се самоизолира заради контакт със заразен с коронавируса

Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус се самоизолира след контакт със заразен с коронавируса. Това съобщи в Туитър самият той, цитиран от агенциите.

" Беше установено, че съм контактувал с някого, чийто тест за Ковид-19 е показал положителен резултат. Чувствам се добре, нямам симптоми, но през следващите дни в съответствие с протоколите на СЗО ще бъда в самоизолация и ще работя от вкъщи ", написа шефът на СЗО.

Той също така отбеляза необходимостта стриктно да се спазват всички изисквания за противодействие на разпространението на вируса, предаде БТА.

От началото на пандемията с коронавирус по света са се заразили над 46 милиона души, а над 1,19 млн. са починали
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14250  Принц Уилям изкарал COVID-19 през април Принц Уилям изкарал COVID-19 през април  Близо 2000 души стачкуваха в Мюнхен против противоепидемичните ограничения в Германия Близо 2000 души стачкуваха в Мюнхен против противоепидемичните ограничения в Германия  Отново над 1000 са новите случаи на ковид у нас Отново над 1000 са новите случаи на ковид у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР