В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да

...
В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да
Коментари Харесай

Извънредно! ГЕРБ със сензационна маневра за преференциалното гласуване!

В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да стане водеща страна на Балканите, с една глава над останалите балкански страни сме. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков на заседание на Изпълнителната комисия на партията, свикано от премиера Бойко Борисов.

" Обърнаха ни внимание, до такава степен, че премиерът на Испания дойде на вечеря, където бе и Тачи. Премиерът накара Вучич и Тачи да си стиснат ръцете. Борисов прокара и пътя на коприната. За пръв път в новата ни история български премиер създаде варненска четворка. Днес всички балкански страни са с проблеми. Вчера Борисов се завърна от Мюнхен. Заев си предостъпи ордена, Вучич го награди ", допълни той.

" Проведохме най-доброто европредседателство. В България пристигнаха най-сериозните европейски лидери. Затова не искаме този успех да се подменя с промените в изборното законодателство. ПП ГЕРБ ще възстанови по подходящия начин т.нар. преференциално гласуване, защото сме единствената политическа сила в България, която се вслуша в гласа на 2,5 млн. български избиратели “, обясни Марков. „ Ние считаме, че не може да има избори в България по сегашната пропорционална изборна система, която ни обрича на вечни коалиции “, каза още той. „ Другите ги гони страхът, защото при мажоритарни избори ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство “, заяви Марков. Той призова обществото да се успокои, тъй като преференциите остават

Припомняме, че заради промените в Изборния кодекс в неделя БСП заяви, че няма да влиза в парламентарна зала.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР