В област Видин са установени четири нови случаи на заразени

...
В област Видин са установени четири нови случаи на заразени
Коментари Харесай

Във Видинско са установени четири нови случая на заразени с COVID-19

В област Видин са установени четири нови случаи на заразени с коронавирус през почивните дни, по данни на РЗИ - Видин, съобщават от областна администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10601
Единият от регистрираните случаи е на 53-годишен мъж от община Кула. Лицето е на домашно лечение.

12 служители на завод в Севлиево са с коронавирус

Останалите установени три положителни проби са в община Видин - на двама мъже на 47 и 67 години, хоспитализирани в инфекциозното отделение на МБАЛ " Света Петка " във Видин и жена на 47 години, която е контактно лице и е поставена под домашно лечение.

До днес потвърдените случаи на заразени с коронавирус в област Видин са 222, от които 196 са излекувани. От тях 20 лица, с положителни резултати за COVID-19, са починали, активните случаи са 6.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10601  12 чиновници на цех в Севлиево са с ковид 12 чиновници на цех в Севлиево са с ковид  Учени: Не съществува колективен имунитет против ковид Учени: Не съществува колективен имунитет против ковид  Носенето на маски става наложително на закрити публични места в Хонконг Носенето на маски става наложително на закрити публични места в Хонконг
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР