В навечерието на Великденските празници, народният представител от ГЕРБ Иглика

...
В навечерието на Великденските празници, народният представител от ГЕРБ Иглика
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ с лично дарение на Държавната психиатрична болница в Севлиево

В навечерието на Великденските празници, народният представител от ГЕРБ Иглика Иванова-Събева дари на Държавната психиатрична болница в Севлиево костюми за многократна и еднократна употреба, бонета, хирургични ръкавици, ръкавели, калцуни и други консумативи, жизнено важни в борбата с коронавирусната инфекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5682
“Като жител на Севлиево се чувствам отговорна да помогна с каквото мога в този критичен момент, когато е нужно да обединим силите си “, коментира депутатът.

Общинските съветници от ГЕРБ и СДС дариха 100 защитни облекла на Инфекциозното отделение в Добрич

“От името на колегите си, най-искрено благодаря на г-жа Събева! За нас това дарение е от изключителна важност “, сподели д-р Сюзан Садъкова – директор на болницата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5682  Общинските съветници от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили подариха 100 защитни дрехи на Инфекциозното поделение в Добрич Общинските съветници от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили подариха 100 защитни дрехи на Инфекциозното поделение в Добрич  Поклонение пред Светата плащеница Поклонение пред Светата плащеница  По 930 $ на всеки жител в рецесията ще даде Япония По 930 $ на всеки жител в рецесията ще даде Япония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР