В момента наблюдаваме политическо земетресение в Германия и Западна Европа.

...
В момента наблюдаваме политическо земетресение в Германия и Западна Европа.
Коментари Харесай

Георги Марков посочи какво я чака Германия след ерата Меркел

В момента наблюдаваме политическо земетресение в Германия и Западна Европа. Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков по повод решението на германският канцлер Ангела Меркел да се оттегли поетапно от политическата сцена.

" Самата Меркел през 2015 г. направи едно изявление - " елате, ще се справим ". Това не е просто политическа грешка, а политическа лудост, защото три години по късно се видя, че те дойдоха, а тя не се справи. Започна т.нар. миграция на ножа - с убийства, изнасилвания, насилие ", коментира той пред БНТ.

Завинаги ще запомним Меркел с тази " миграция на ножа ", която раздели Германия, раздели Европа, раздели Запада. Аз виждам бъдещето в Централна Европа, категоричен е Георги Марков.

" Моята прогноза за Германия е, че ако Меркел остане канцлер, това ще работи изключително много в полза на " Алтернатива за Германия ". Колкото повече стои Меркел, толкова повече ще се срива нейната партия. Не искам да съм лош пророк, но убийствата и насилието няма да спрат ", посочи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР