Властите на Испания, Гърция, Италия и Малта призоваха Европейския съюз

...
Властите на Испания, Гърция, Италия и Малта призоваха Европейския съюз
Коментари Харесай

Испания, Гърция, Италия и Малта призоваха ЕС за повече солидарност по въпроса за имиграцията

Властите на Испания, Гърция, Италия и Малта призоваха Европейския съюз за повече солидарност по въпроса за незаконната имиграция, съобщи агенция " Европа прес ", цитирана от БТА.

Ръководителите на четирите страни са изпратили документ със съответната молба на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и на германския канцлер (Германия е ротационен председател на ЕС).

Според властите на четирите държави предложението за европейски пакт за управление на имиграцията страда от " дисбаланси ", които подкопават солидарността със страните, където първоначално влизат нелегалните мигранти.



Четирите държави смятат, че идеята за разпределяне на мигрантите между страните членки на ЕС " трбява да остане главен инструмент на солидарността ".
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 161  Закопчаха иракчани във Видин, не е ясно по какъв начин са влезнали в страната Закопчаха иракчани във Видин, не е ясно по какъв начин са влезнали в страната  Гранични служители на реда задържаха каналджия и 15 чужденци до река Тимок Гранични служители на реда задържаха каналджия и 15 чужденци до река Тимок  Европейска комисия ще показа насоки за приобщаване на мигрантите в Европейски Съюз в идващите години Европейска комисия ще показа насоки за приобщаване на мигрантите в Европейски Съюз в идващите години
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР