Вицепрезидентът на БФ Джудо Даме Стойков благодари на Националния оперативен

...
Вицепрезидентът на БФ Джудо Даме Стойков благодари на Националния оперативен
Коментари Харесай

Даме Стойков: COVID-19 е изпитанието на нашето съвремие, благодаря на Националния оперативен щаб

Вицепрезидентът на БФ Джудо Даме Стойков благодари на Националния оперативен щаб за това, че успяха да опазят здравето на много хора.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8069
" Covid-19 е изпитанието на нашето съвремие. Връхлетя ни, за да ни покаже, че наред с развитието ни, най-важно е да сме живи и здрави, да оцелеем и да се радваме на семейството и близките си ", написа той в профила си във Фейсбук и добави:

В България имахме късмета да се вземат навременни и категорични мерки, които спасиха много човешки животи.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г създаде структури и заложи на качествени хора и експерти, които поеха отговорностите за справяне с пандемията.

И успя!

Благодаря на него и на Националния оперативен щаб, начело с ген.Мутафчийски, защото те успяха да опазят здравето на много хора...

Благодаря на всички лекари, медицински сестри и работещите на първа линия, защото хората като мен, сблъскали се с коронавируса, имахме и все още имаме нужда от тях.

Поздравявам всички доброволци и дарители и им благодаря! Това показва, че има достойни българи, които помагат за оцеляването на всички нас.

Сега, когато противоепидемичните мерки се отпускат, моят призив е: нека спазваме правилата, въведени на обществените места, особено в затворени помещения като молове и фитнеси.

Да спортуваме е силна потребност, но нека го правим с внимание към нашето здраве. Така ще се отблагодарим за усилията на всички, които се бориха за нашето оцеляване в последните два месеца.

Коронавирус има. Когато се оказах с положителна проба за COVID-19 все още нямах никакви симптоми и не можех да повярвам, че е възможно точно аз - човек, който е спортувал през целия си живот, да се заразя. Но след няколко дни се проявиха симптомите и бяха болезнени и продължителни.
Не бива да подценяваме коронавируса и не бива да се съмняваме в неговото съществуване. Никой не е застрахован срещу него!

Пазете се и бъдете здрави!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8069  Русия регистрира най-нисък растеж на инфектираните с ковид от 1 май до момента Русия регистрира най-нисък растеж на инфектираните с ковид от 1 май до момента  Колко време е нужно стопанската система ни да си стъпи на крайници? Колко време е нужно стопанската система ни да си стъпи на крайници?  Тридесет и седем са новите случаи на COVID-19 у нас, трима умряли за денонощието

Тридесет и седем са новите случаи на COVID-19 у нас, трима умряли за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР