В Хасковска област през последното денонощие е констатиран един излекуван

...
В Хасковска област през последното денонощие е констатиран един излекуван
Коментари Харесай

В Хасковска област излекуваха пациент с коронавирус

В Хасковска област през последното денонощие е констатиран един излекуван и един новозаразен с коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния кризисен щаб.

С втора отрицателна проба е мъж, чиято майка продължава да е в интензивното отделение на Хасковската болница заради COVID-19.

Положителна за коронавирус е жена на 75 години от община Хасково. Тя е настанена в софийско лечебно заведение и е без оплаквания, обясниха от Областния кризисен щаб.
Всичките 50 проби за коронавирусна инфекция, взети от РЗИ-Хасково на 11 май, са отрицателни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9260 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9260  Проф. Радостина Александрова: Никой не може каже дали вирусът ще си отиде изцяло Проф. Радостина Александрова: Никой не може каже дали вирусът ще си отиде изцяло  Рекорд в Мексико! 5222 нови случая на ковид Рекорд в Мексико! 5222 нови случая на ковид  Правят 100 PCR теста на жителите на шуменските села Тъкач и Климент Правят 100 PCR теста на жителите на шуменските села Тъкач и Климент
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР