В Плевен четиримата носители на COVID-19, хоспитализирани в Университетска болница

...
В Плевен четиримата носители на COVID-19, хоспитализирани в Университетска болница
Коментари Харесай

Всички хоспитализирани с COVID-19 в Плевен са в стабилно състояние

В Плевен четиримата носители на COVID-19, хоспитализирани в Университетска болница " Д-р Георги Странски ", са в стабилно състояние, съобщи за БТА Момчил Цветков - говорител на лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9232
Той уточни, че след като е преминал един пик на заболяването, сега отново започват да приемат вирусоносители. Имат още един пациент, който чака резултатите от теста.

Новоприетите се лекуват в Клиниката по инфекциозни болести.

Вчера в град Кнежа е установен и пореден случай, при който 22-годишен е нарушил задължителната картина, предписана му от здравните власти, информира още БТА.

Образувано е досъдебно производство. Наказанието за нарушаване на противоепидемични мерки е лишаване от свобода до 5 години и глоба от 10 до 50 хиляди лева.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9232  Близо 9000 са новозаразените с ковид в Русия Близо 9000 са новозаразените с ковид в Русия  Албанският министър председател: Не можем да съживим мъртвите Албанският министър председател: Не можем да съживим мъртвите  Ето по какъв начин младежите одобряват COVID-19 Ето по какъв начин младежите одобряват COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР