В Косово вчера са потвърдени 35 случая на излекувани от

...
В Косово вчера са потвърдени 35 случая на излекувани от
Коментари Харесай

В Косово за пръв път са регистрирани повече излекувани, отколкото заразени с COVID-19

В Косово вчера са потвърдени 35 случая на излекувани от Ковид-19, с което броят на лицата, които са се преборили с болестта, достигна 201 души, съобщава Институтът за обществено здравеопазване, цитиран от " Слободен печат ", предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6526
Регистрирани са и 17 нови случая на носители на новия коронавирус, с което броят на заразените в Косово достигна 780 души. Петима от новозаразените са от община Призрен, трима от Лепосавич, двама от Подуево и по един от Прищина и други шест косовски общини.

Регистрирана е и нова жертва на COVID-19 - 53-годишен мъж от село в община Печ, който бил приет в инфекциозната клиника вчера в тежко здравословно състояние, предизвикано и от други болести, от които е страдал. Общият брой на починалите в Косово от COVID-19 е 22 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6526  Германия планува избавителен фонд за кулинарния бранш поради пандемията Германия планува избавителен фонд за кулинарния бранш поради пандемията  Тръмп засегна испанците след следващо свое несвоевременно изявление Тръмп засегна испанците след следващо свое несвоевременно изявление  Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19

Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР