Българин, шофьор на ТИР и спътничката му, също наша сънародничка,

...
Българин, шофьор на ТИР и спътничката му, също наша сънародничка,
Коментари Харесай

Арестуваха двама българи във Великобритания за трафик на мигранти

Българин, шофьор на ТИР и спътничката му, също наша сънародничка, са арестувани от полицията в британския град Уолсол, заради трафик на 12 мигранти, съобщава bg-voice.

Видео кадри показват групата мъже, задържани от полицейски служители в задната част на ТИР-а, преди да започне цялостно претърсване на превозното средство.

В сряда Министерството на вътрешните работи заяви, че полицията се е свързала с Имиграционните служби.

Мъжете, които се представили като ирански и иракски граждани, са били задържани и ще бъдат разпитани от имиграционните служители.

Две линейки с двама фелдшери са изпратени на място, за да оценят състоянието на 12-те мигранти.

Говорител на полицията в Уест Мидландс заяви пред " Мейл онлайн ": „ Бяхме предупредени за хора, намерени в задната част на камион на М6 в Уолсол, около 14:30 ч. Вчера следобед. Намерихме мъжете в камиона, те са задържани в ареста. Шофьорът и законният пътник на HGV (бел. авт. - ТИР )също са арестувани. “
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 172  Германия не съумя да обезпечи приемането на нови правила на Европейски Съюз за миграцията Германия не съумя да обезпечи приемането на нови правила на Европейски Съюз за миграцията  Спипаха 13 незаконни афганистанци край Свиленград, българин им помагал Спипаха 13 незаконни афганистанци край Свиленград, българин им помагал  Най-малко 200 задържани при интервенция на Интерпол против незаконния трафик на мигранти Най-малко 200 задържани при интервенция на Интерпол против незаконния трафик на мигранти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР