Броят на жертвите от COVID-19 достигна 540 в Швейцария. Вчера

...
Броят на жертвите от COVID-19 достигна 540 в Швейцария. Вчера
Коментари Харесай

Ето каква е ситуацията с COVID-19 в Швейцария, Германия, Нидерландия и Швеция

Броят на жертвите от COVID-19 достигна 540 в Швейцария. Вчера те бяха 484. Броят на заразените в страната се увеличи от 19 303 вчера до 20 278 днес, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4120
В Германия има за последните 24 часа 6082 нови случая на зараза. Това е по-малко в сравнение с вчера, когато новите случаи на зараза бяха 6174. Общо случаите на зараза в страната са 85 778, предаде Ройтерс. Починалите в страната са 1158 към днешна дата.

Въпреки забраната: 300 се събраха пред джамия в Берлин

Канцлерката Ангела Меркел каза, че изолацията в страната може да продължи след Великден, но допълни, че данните за новите случаи на зараза са повод за " много предпазлива надежда ".

В Нидерландия са потвърдени 164 нови смъртни случая на заразени с коронавируса. Общият брой на смъртните случаи там възлиза на 1651, предаде Ройтерс.

В Швеция починалите заразени вече са 370, предаде ТАСС. Общият брой на заразените в страната нарасна до 6443. Правителството на Швеция затвори границите си за чужденци, които не живеят в ЕС и освен това призова хората да не се събират на групи от над 50 души.

Властите препоръчаха и затваряне на гимназиалните училища и университети, но детските градини, началните училища и средните училища засега продължават работа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4120  Цветлин Йовчев: Мерките против ковид са ефикасни Цветлин Йовчев: Мерките против ковид са ефикасни  Унгария приготвя пакет от 30 милиарда $ в поддръжка на стопанската система Унгария приготвя пакет от 30 милиарда $ в поддръжка на стопанската система  Проф. Костов: Ще оцелеем с най-малко жертви Проф. Костов: Ще оцелеем с най-малко жертви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР