Британският брутен вътрешен продукт (БВП) можеса спадне с до 30

...
Британският брутен вътрешен продукт (БВП) можеса спадне с до 30
Коментари Харесай

Британската икономика може да се свие с до 30% заради COVID-19

Британският брутен вътрешен продукт (БВП) можеса спадне с до 30 процента в периода април-юни, посочил пред колеги британският финансов министър Риши Сунак, информира в. " Таймс ", предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5207
Сунак е обсъдил възможността за спада на БВП с между 25 и 30 процента през второто тримесечие, отбелязва вестникът, цитиран от Ройтерс. Изданието допълва, че десет министри са настоявали за разхлабване на мерките за самоизолация идния месец. В материала не се уточнява кои министри.

Важно е да не направим така, че да нанесем повече щети със самоизолацията. Очакваме още три седмици ограничения и след това може да започнем да ги разхлабваме, посочил министър, цитиран от вестника.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5207  Германците желаят удължение на рестриктивните мерки, въведени против COVID-19 Германците желаят удължение на рестриктивните мерки, въведени против COVID-19  Луиджи Ди Майо: Последиците от пандемията в целия свят са сравними с вредите от една война Луиджи Ди Майо: Последиците от пандемията в целия свят са сравними с вредите от една война  Над 24 000 в Турция ще бъдат подведени под отговорност за неспазване на полицейския час през уикенда Над 24 000 в Турция ще бъдат подведени под отговорност за неспазване на полицейския час през уикенда
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР