Бразилска лаборатория установи два случая на новата разновидност на коронавируса,

...
Бразилска лаборатория установи два случая на новата разновидност на коронавируса,
Коментари Харесай

Бразилия установи два случая на открития във Великобритания нов щам на коронавируса

Бразилска лаборатория установи два случая на новата разновидност на коронавируса, разпространила се с бързи темпове във Великобритания, и призова да бъдат затегнати карантинните мерки за пристигащите от Европа пътници, предадеоха БТА и Ройтерс.

Компанията за медицинска диагностика " Даза " съобщи, че е засекла щама B.1.1.7 на вируса SARS-CoV-2 чрез генетично секвениране, извършено в сътрудничество с Института по тропическа медицина към Университета в Сао Пауло.

Новата разновидност на вируса стана доминиращият щам при случаите на COVID-19 в някои части на Южна Англия и беше свързан с увеличение на хоспитализациите там.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17653  Първи случай във Франция на инфектиран с разновидността на ковид, разпознат в Южна Африка Първи случай във Франция на инфектиран с разновидността на ковид, разпознат в Южна Африка  В Лондон разкриха голяма полева болница В Лондон разкриха голяма полева болница  COVID-19 отбелязва своята публична годишнина COVID-19 отбелязва своята публична годишнина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР