Бразилия регистрира 407 нови смъртни случая от коронавирус през изминалото

...
Бразилия регистрира 407 нови смъртни случая от коронавирус през изминалото
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Бразилия достигнаха 3313

Бразилия регистрира 407 нови смъртни случая от коронавирус през изминалото денонощие, предаде Франс прес, като се позова на изявление от вчера на министерството на здравеопазването.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6156
Общият брой на смъртните случаи в Бразилия е вече 3313.

Броят на заразените в страната е 49 492.

Броят на заразените и на смъртните случаи в Бразилия се увеличават на фона на често изразяваното нетърпение, което изразява бразилският президент Жаир Болсонаро по отношение ограничителните мерки, въведени заради коронавируса от губернаторите на бразилските щатове.

Новият бразилски министър на здравеопазването Нелсон Тайш, който встъпи в длъжност в петък след отстраняването на предшественика си на този пост, заяви, че е възможно увеличаването на броя на случаите на заразяване да се дължи на увеличения брой тестове за коронавирус, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6156  Меркел е отворена за концепцията за огромен европейски оздравителен фонд, само че желае повече изясненост Меркел е отворена за концепцията за огромен европейски оздравителен фонд, само че желае повече изясненост  Чехия разгласи, че форсира проектите си за облекчение на ограничаващите ограничения Чехия разгласи, че форсира проектите си за облекчение на ограничаващите ограничения  Англия възнамерява да тества за ковид всички, които работят в основни сфери Англия възнамерява да тества за ковид всички, които работят в основни сфери
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР