Бившият украински президент съобщи днес, че се е заразил с

...
Бившият украински президент съобщи днес, че се е заразил с
Коментари Харесай

Порошенко се заразил с коронавирус

Бившият украински президент съобщи днес, че се е заразил с коронавирус, предадоха Франс прес и ТАСС.

" Получих положителен резултат от теста за коронавирус ", написа в Туитър 55-годишният Порошенко. Той посочи, че се лекува в домашни условия и призна, че понася болестта по-тежко от обичайното. " За последните шест години свикнах да изкарвам болестите на крак. Но тази е коварна, значително по-коварна ", добави Порошенко.

Бившият президент страда от диабет, което потенциално засилва риска от тежки симптоми и усложнения при заболяване от COVID-19, отбелязва АФП.

За момента Порошенко, който ръководеше Украйна от 2014 до 2019 г., " се чувства добре ", уточни пред агенцията една от неговите говорителки.

Досега в Украйна, с население от 40 милиона жители,са регистрирани 204 932 случая на коронавирус и 4065 починали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12656  1427 нови случая ковид в Турция, 416 новозаразени в Гърция 1427 нови случая ковид в Турция, 416 новозаразени в Гърция  От МОН с последни данни за инфектираните и карантинирани деца, възпитаници и учители От МОН с последни данни за инфектираните и карантинирани деца, възпитаници и учители  Сред новозаболелите от COVID-19 в област Търговище има две фамилни двойки и контактни деца в ученическа възраст Сред новозаболелите от COVID-19 в област Търговище има две фамилни двойки и контактни деца в ученическа възраст
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР