Австрия обяви нов максимум на броя на заразените с COVID-19

...
Австрия обяви нов максимум на броя на заразените с COVID-19
Коментари Харесай

Антирекорд на заразените с новия коронавирус в Австрия

Австрия обяви нов максимум на броя на заразените с COVID-19 днес, ден преди в сила да влязат по-строги ограничения в страната, предаде ДПА, цитирана от БТА.

През последните 24 часа в Австрия са регистрирани 3614 потвърдени случаи на заразени с новия коронавирус след вчерашните 2571, сочат данни на министерството на вътрешните работи и на министерството на здравеопазването.

Залцбург, Тирол и Форарлберг са сред най-силно засегнатите райони.

От утре в Австрия се въвеждат по-строги ограничения. Сред тях е забраната на закрито на частни сбирки да има повече от шест души, а на открито - повече от 12.

Маските стават задължителни в места, където има по-голям брой хора. На по-големи събития се допускат до 1000 души, когато те се провеждат на закрито, и до 1500, когато са на открито.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13758  България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията  Аятолах Хаменей предложи на иранските управляващи предпочитано да пазят здравето на хората Аятолах Хаменей предложи на иранските управляващи предпочитано да пазят здравето на хората  Полицейски час от 22 часа и магазините да затварят в 20 часа, взеха решение брюкселските управляващи Полицейски час от 22 часа и магазините да затварят в 20 часа, взеха решение брюкселските управляващи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР