102-годишна жена от Великобритания откри гроба на мъртвороденото си През

...
102-годишна жена от Великобритания откри гроба на мъртвороденото си През
Коментари Харесай

102-годишна жена откри гроба на бебето си след 76 г.


102-годишна жена от Англия откри гроба на мъртвороденото си През 1946 година Марджъри Ригби претърпява тридневни родилни страдания, по време на които щерка ѝ умира в утробата ѝ, написа Би Би Си.

Налага се да я откарат в болница, с цел да спасят най-малко нейния живот. След като ражда мъртвото бебе, Марджъри по този начин и не узнава какво се е случило с него. Тогава лекарите ѝ споделят, че умрялото дете ще бъде отнесено в инсинератор.

" Просто ме оставиха да заставам в една стая ", споделя тя. Марджъри прибавя, че е била изпратена вкъщи две седмици по-късно.

Марджъри Ригби има още две дъщери, а през целия си живот е вярвала, че в никакъв случай няма да узнае какво се е случило с мъртвороденето ѝ дете, което е трябвало да се споделя Лаура.

" Всяка година на Коледа получавам нов дневник и първата дата, която поставям, е 3 септември - рожденият ден на Лаура ", споделя тя.

С помощта на благотворителна организация една от дъщерите на Марджъри потегля по следите на мъртвородената си сестра.
View this post on Instagram



" Разбрахме, че тя е имала собствен личен дребен ковчег и е била заровена дружно с още пет бебета и един възрастен в необозначен имот. Казахме на мама и отидохме да забележим имота, носихме дребен букет цветя от градината. Спокойният взор на лицето на мама си струваше всичко “, споделя Амджела Ригби пред Би Би Си.

102-годишната жена споделя, че откакто открива гроба на мъртовороденото си дете, изпитва мир и успокоение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР