101-вият ден на антиправителствените в София и днес преминава спокойно

...
101-вият ден на антиправителствените в София и днес преминава спокойно
Коментари Харесай

Протестите: Ден 101 - Ако властта си отиде ще живеем три пъти по-добре

101-вият ден на антиправителствените в София и през днешния ден минава умерено и без напрежение. Исканията остават същите - оставки на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.
Недоволните желаят и осъществяване на предварителни избори, както и машинно и отдалечено гласоподаване. Днес те са подкрепени от Клеър Дейли - ирландски евродепутат. Тя разгласи от трибуната на демонстрациите, че е тъжна, тъй като " ръководещите не чуват гласа на митинга и злоупотребяват с властта " . И даде обещание, че гласът на недоволството ще се чуе, където е било невероятно до момента.
 Правителството ще опита ново затваряне за прекъсване на митингите, подозира публицист от Биволъ Правителството ще опита ново затваряне за прекъсване на митингите, подозира публицист от Биволъ
Правителството ще опита ново затваряне - евентуално на 19. 10. 2020 година Това свидетелстват осведомени, написа журналистът от Биволъ Димитър С...
" Ако Бойко Борисов, този парламен и Йорданка Фандъкова си отидат, аз Ви давам обещание, че ще живеем с вас три пъти по-добре ", обявиха протестиращите. И оповестиха, че на следващия ден от 16:00 ч. до 18:00 ч. блокирано за придвижване ще бъде Цариградско шосе . Целта на протестиращите е да може хората да се приберат от пъруване и да съумеят да дойдат на митинга. А в случай че на Цариградско се съберат недоволни, панират да тръгнат от там и да се придвижат пешком до площада в София, където всекидневно се организират демонстрациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР