100 % от строителните дейности в Индустриална зона Загоре“ са

...
100 % от строителните дейности в Индустриална зона Загоре“ са
Коментари Харесай

Втори инвеститор подписа договор с Индустриална зона „Загоре“

100 % от строителните действия в Индустриална зона „ Загоре “ са приключени и към този момент има подписан Акт 15. Това заяви изпълнителният шеф на Зоната - Радослав Танев. Той добави, че към този момент има подписан прелиминарен контракт и с втори вложител, който желае закупуване на имот и осъществяване на капиталово желание за над 10 млн.лева. Изпълнителният шеф изясни още, че сега се изследват нови терени, които да се причислят към Зоната, с което да се усили общата ѝ повърхност.

Първата копка на Индустриална зона „ Загоре ” бе направена в края на предходната година. Тя се построява посредством колаборация сред Община Стара Загора и страната. Реализирането на Индустриалната зона ще има основна роля за устойчивото развиване на целия район. Цялата повърхност на Зоната, в първия стадий от нейното създаване, е 115 хил.кв.м., разграничена на 11 парцела с повърхност сред 4 и 15 хил.кв.м.

Повече информация и вести за развиването на „ Индустриална зона Загоре “ АД може да бъде открита на уеб страницата на Зоната

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР