10 точки ще се отнемат на шофьори за неправилно изпреварване,

...
10 точки ще се отнемат на шофьори за неправилно изпреварване,
Коментари Харесай

Вече ще ни отнемат 10 точки за шофиране в насрещното

10 точки ще се лишават на водачи за погрешно изпреварване, в случай че е основана заплаха за придвижването. Досега глобата бе 8 точки.

10 точки ще се вземат и за шофиране в насрещното платно по автомагистрала или скоростен път, а при наново нарушаване - 12 точки.

Тези промени в наредбата за контролните точки са към този момент в действие, откакто бяха обнародвани преди дни, отбелязва " 24 часа ". Без 8 точки ще остават водачи, в случай че не спрат на знак Стоп.

В измененията в наредбата е планувано още младите водачи да получат оптималния брой точки две години откакто са взели брошура.

Контролни точки ще се възвръщат посредством отчасти увеличение с 1/3 след преминато в допълнение образование. То не би трябвало да е повече от един път годишно, има и изискване лидерът да е платил санкциите в период от един месец от влизането в действие на наказателното разпореждане.

Предвидена е и опция за служебно възобновяване след приключване на две години, считано от датата, на която е влезнало в действие последното наказателно разпореждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР