10-ти ноември е дата, която трябва да помним! Тази дата

...
10-ти ноември е дата, която трябва да помним! Тази дата
Коментари Харесай

Борисов: Като демократ по душа - най-голямото постижение на 10 ноември е свободата на избор

10-ти ноември е дата, която би трябвало да помним! Тази дата промени ориста на България и на всеки човек. Минахме през доста сложен преход, само че значимото е, че съхранихме мира и продължихме напред. Страната ни стана член на НАТО и Европейския съюз с помощта на доста работа и консенсус както сред политическите партии, по този начин и в обществото. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

В пост във фейсбук във връзка днешната дата той напомни, че целият преход е минал под знака на една партия, банкови банкрути и хиперинфлация. А България е живеела в интернационална изолираност. Режимът на тока и купонната система също са белег на това време, акцентира Борисов.

"За мен, като демократ по душа, най-голямото достижение на 10 ноември е свободата на избор! Днес всеки е свободен да избира, да е сериозен към властта. Това е полезност, която би трябвало да отстояваме всички. Бъдете свободни, само че и виновни! ", прикани още министър-председателят.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР