10-годишният Евън отива на училище, облечен в брилянтен костюм за

...
10-годишният Евън отива на училище, облечен в брилянтен костюм за
Коментари Харесай

Това 10-годишно момче бе подигравано за хелоуинския му костюм, но майка му попиля нета с пост

10-годишният Евън отива на учебно заведение, облечен в брилянтен костюм за Хелоуин: Тони Старк е обликът, който е избрал. Костюмът му е повече от съвършен, а Евън е бил подготвен да получи бонбони и поздравления за своя облик на " Железният човек " (макар да е отишъл на учебно заведение с рейс, а не с Мерцедес).

Вълнението му обаче бързо се трансформирало в горест, откакто децата се подиграли на костюма му по време на пътуването с рейс до учебно заведение. Коментарите били толкоз нараняващи, че чиновници в учебното заведение забелязали какъв брой смутен е бил Евън, тогава решили да се обадят на майка му.

Виж още: Влюбени, щастливи и млади: Криси Дончева направи необикновено самопризнание за Арти

Майката на Евън, Джил, показа във Фейсбук фотоси на момченцето си преди и след създалата се обстановка. На първите фрагменти виждаме едно радостно дете, а на последвалите... тъжно и отхвърлено от приятелите си момче. Джил споделя, че когато схванала за случилото се, Евън бил мощно смутен и плачел, към този момент не желал да отиде на празненството за Хелоуин в класа си.

" Когато го оставих тази заран, той изтича към рейса ТОЛКОВА разчувствуван да покаже страхотния си костюм. Когато дойдох да го взема, той беше измил боята от лицето си и изглеждаше надвит. Бях с разрушено сърце. Той се извини, че измил козята брадичка и просто искаше да си тръгне ", споделя майката.

Виж още: Хелоуинска изненада: Бременна ли е Диляна Попова? Феновете ѝ със съществени подозрения

Малко по-късно Джил завела Евън в известно заведение за топли питиета, където той да опише повече за случката. Тогава Евън обаче решил да не разреши на заядливите съученици да му скапват празника и настроението. Джил му преправила грима и го върнала назад на учебно заведение за празненството.

Джил описа за случката точно в обществените мрежи, където постовете и фотосите ѝ станаха супер известни. Макар Евън да не е бил физически унизен, Джил споделя, че думите също могат да накарат човек да се усеща супер зле. " Винаги говорете за издевателството, изключително по това време на годината, когато децата се маскират и са по-уязвими. Посланията за чиста обич и поддръжка от цялостен ​​свят демонстрираха на Евън (и на нас), че има доста повече благи хора ", споделя майката на Евън, която е затрупана от известия.

Джил написа, че Евън е научил толкоз доста от тази преживелица. " Научи го постоянно да сортира думите си умно, тъй като в никакъв случай не желае да кара различен човек да се усеща по метода, по който се е почувствал той. Научи в никакъв случай да не разрешава мнението на другите да въздейства върху метода, по който се усеща ", написа още Джил.

Изображение: https://www.facebook.com/jill.struckman 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР