10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова помогна за задържането

...
10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова помогна за задържането
Коментари Харесай

Дете шампион по карате киокушинкай извърши граждански арест на пиян шофьор


10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова оказа помощ за задържането на водач в нетрезво положение.

Ситуацията се разиграва до СУ „ Константин Преславски “, където Анабел учи. На паркинга до учебното заведение, младото момиче вижда, че мъж във очевидно нетрезво положение се качва в автомобил, паркиран наоколо до техния фамилен.

Докато Анабел споделя на татко си видяното, лидерът изхвърча от паркинга и криволичейки влиза в насрещното платно за придвижване.

Анабел и татко й също напущат паркинга, като единствено след няколко минути още веднъж се натъкват на мъжа в несъответстващо положение, който стопира на сантиметри от автомобила им.

Тогава те подават сигнал на 112, като през това време държат под наблюдаване почерпения водач до идване на органите на реда и задържането му.

При идването на патрула от Второ районно управление (на МВР), служителите на реда откриват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на лидера. Така благодарение на 10-годишната ни бургаска спортистка и нейния татко, пияният водач е спретнат в ареста.

Снимка: Лора Стаматис


Анабел Атанасова е една от младите очаквания на бургаския клуб „ Киокушин спирит “. Съвсем неотдавна тя направи мощен интернационален дебют и завоюва сребро измежду кандидати от 7 страни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР