10-годишна момиче пострада сериозно след поредното TikTok предизвикателство. Момичето било

...
10-годишна момиче пострада сериозно след поредното TikTok предизвикателство. Момичето било
Коментари Харесай

Поредното TikTok предизвикателство прати дете в болница СНИМКИ

10-годишна момиче пострада съществено след следващото TikTok предизвикателство. Момичето било у своя другарка, когато решили да опитат последната наклонност в обществената платформа. Предизвикателството включва дезодорант, с който се пръска дълготрайно по ръката, до момента в който тя стане ледено студена.

Ученичката държала флакона единствено на сантиметър от кожата си и пръскала в продължение на 10 секунди. Вследствие на „ гениалната “ небивалица, детето в този момент се нуждае от пластична интервенция.

Според лекарите, с цел да заздравеят раните евентуално ще отнеме от 18 месеца до две години.

„ Не можех да допускам, когато видях ръцете ѝ, не знаех дали да се дръзвам или да рева. Приятелката й го направи първо, само че не за толкоз дълго.

В предизвестие към други родители тя добави: " Просто напомняйте на децата си да не вземат участие в идиотски трендове като тази, тези 10 секунди унищожиха идващите няколко години. "

Говорителка на TikTok сподели: „ Ние сме загрижени за сигурността и благополучието на нашата общественост.

Активно отстраняваме наличие, което изобразява рискови провокации, и подканяме хората, които го търсят, да посетят нашия Център за сигурност, където могат да намерят управление в приложението с онлайн предизвикателство, създадено с водещи специалисти по сигурността на младежите. “



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР