10 денонощия в полицейския арест ще лежи ромката Мария Борисова,

...
10 денонощия в полицейския арест ще лежи ромката Мария Борисова,
Коментари Харесай

10 дни арест за ромката биячка на учителка

10 денонощия в полицейския арест ще лежи ромката Мария Борисова, която удари пестник и би с дръжката на метла учителка в ОУ " Димитър Матевски " в Меричлери. Това реши през днешния ден Районният съд в Димитровград.
41-годишната жителка на градчето бе приета за отговорна по Указа за битка с дребното безчинство (УБДХ).
Както към този момент писахме, Борисова нахлу в учебното заведение, откакто невъзпитаната й щерка бе изпъдена от час за неприличен надпис на дъската. 
Борисова твърдеше пред Темида, че щерка й била бита и дърпана за косата от учителката си. Ромката не изрази никакво страдание за станалото. По щерката на побойничката няма белези от упражнено принуждение, безапелационни са медици. Три съученички на битото момиче дадоха показания пред съда и също потвърдиха, че върху девойката не е било упражнявано никакво физическо принуждение от преподавателката.
По време на съвещанието стана ясно и че против 14-годишната ученичка има друго възпитателно дело по което работят инспектори от детската педагогическа стая и от Агенция " Закрила на детето ".
" Деянието на Мария Борисова е извънредно жестоко нарушаване на публичния ред ", сподели при произнасянето на наказването арбитър  Огнян Гълъбов./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР