10 човека са се опитали брутално да пребият Евгени Минчев

...
10 човека са се опитали брутално да пребият Евгени Минчев
Коментари Харесай

Зад кулисите на евтината сензация: 10 души ритаха и биеха Евгени Минчев, твърди очевидец

10 индивида са се пробвали брутално да пребият Евгени Минчев в нощта, когато беше арестуван от полицията, писа „ България Днес “. Това показа очевидецът Цветан Христов, разпитан пред съда през вчерашния ден.

" Бяхме на празненство в хотел " Шератон " до към 22-23 часа. След което потеглих с Евгени да го изпратя. До градинка " Кристал " отидох да му взема вода от близкия магазин. Когато излязох, Евгени беше паднал на земята. 10 индивида го ритаха и биеха. После група девойки се обади на Спешна помощ и нападателите избягаха "

Това описа пред съда очевидецът Цветан Христов по стартиралото дело за безчинство против Евгени Минчев.

Пиар специалистът е арестуван след 23.00 часа в събота. Полицейски патрул се отзовава на сигнал за скандал сред екстравагантно изглеждащ мъж и група младежи.

Когато служителите на реда идват на мястото, заварват Минчев, само че не и групата младежи. От формалния отчет на ченгетата пиарът се държал жестоко с органите на реда и това е станало и мотив за ареста му. Заключват Лорда в килия по Указа за дребното безчинство. Делото трябваше да се гледа още в неделя, защото е по бързата процедура, само че Софийският областен съд реши, че би трябвало да бъдат разпитани очевидци, което се случи през днешния ден.

По думите на очевидеца откакто ченгетата пристигнали на място, Евгени им споделил да преследват биячите му, а него да го оставят на мира. Тогава органите на реда отвели Минчев към районното.

" Не е обиждал служителите на реда, държеше се почтително към тях и не ги е ругал по никакъв метод ", твърди още пред Темида Цветан Христов. И добавя, че Евгени Минчев не е показвал междинен пръст на двете ченгета, нито е казвал " fuck you ", което значи майната Ви!

От своя страна Минчев разгласи пред съда, че е жертва всеки ден на улицата.

" Нямам защита, нямам коли. Аз бях пребит! Все още имам кървави отоци по главата, ръцете и слабините. Мога да прибавя единствено прочувствени линии. Адвокатът ми доста добре разказа всичко. Моля да бъда оневинен, с цел да ми се почисти името! ", прикани лордът.

Магистратите признаха за отговорен Минчев и му постановиха санкция от 350 лева

Съдът одобри, че на база на всички доказателства Минчев е нарекъл служителите на реда " отпадъци ", отправил е нецензурно обръщение към тях на британски език и им е посочил междинен пръст.

Решението може да апелира пред Софийски градски съд, което Минчев и юристът му най-вероятно ще сторят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР