1. Сценаристите в Холивуд излязоха на стачка. Би било хубаво,

...
1. Сценаристите в Холивуд излязоха на стачка. Би било хубаво,
Коментари Харесай

Изкуственият интелект предизвиква стачки и тревога у властите

1. Сценаристите в Холивуд излязоха на стачка. Би било хубаво, в случай че шефовете на холивудските студия просто не могат да се съгласят със основателите на сюжетите по отношение на заплатите. Основното искане на протестиращите беше възбрана за потребление на ИИ при основаване на текстове.

2. Бил Гейтс чака, че след 18 месеца (1,5 години) чатботовете ще могат да заменят преподавателите в началното обучение. Полезно - изключително в райони, където е мъчно да се сътвори даже система за начално обучение.

А напредъкът на ИИ ще бъде доста по-сериозен, като се има поради по какъв начин Chegg, компания за персонализирани домашни работи, се тревожи за своето оцеляване. Очаква се преподавателите и основателите на книгите да се причислят към стачкуващите сценаристи.

3. Ръководителят на отдела на Пентагона Крейг Мартел, който дава отговор за разработките, основани на ИИ, беше „ уплашен до гибел “ от чатботовете. Причината е, че ChatGPT и неговите „ сътрудници “ могат да вършат изказвания, без да схващат подтекста и да дават много...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР