1. Стрелецът е оптимист, който мечтае смело. Стрелецът е ентусиазиран

...
1. Стрелецът е оптимист, който мечтае смело. Стрелецът е ентусиазиран
Коментари Харесай

12 истини за зодия Стрелец

 зодия-Стрелец

1. Стрелецът е оптимист, който мечтае самоуверено. Стрелецът е въодушевен от живота и е оптимист за бъдещето. Те не виждат смисъл да живеят с  неприятното, а вместо това се концентрират върху мощните си страни. Не се опасяват да се целят високо и имат вяра, че могат да реализират всичките си фантазии, в случай че ги преследват задоволително мощно.

2. Стрелецът е откровен и почтен. Стрелецът е една от най-директните и непосредствени зодии. Някои ги намират за малко по-безцеремонни от нужното, само че за приятелите им тяхната почтеност постоянно е като глътка пресен въздух.

3. Стрелецът е проницателен и има чудесно възприятие за комизъм. Стрелецът има естественият гений да вижда смешната и хумористична страна на живота. Чрез композиция от бдителен хумор и безсърдечен жлъч постоянно провокират нервност в приятелите си.

4. Стрелецът може да те прочете като книга. Той е необикновено подсъзнателен и постоянно може да разчете характера и желанията ви като книга. При това могат да видят неща, които другите не могат да видят, единствено минути след запознанството.

5. Стрелецът е алергичен към нелепости. Тъй като честността им е присъща линия, те я търсят и в другите… и в случай че ги лъжете, могат съвсем постоянно да го схванат.

6. Стрелецът мъчно се заблуждава и мисли 10 хода напред. Стрелецът е извънредно интелигентен и би било неточност да подценим тяхната просветеност и способността им да мислят напред. Винаги имат проект Б… както и В, Г и Д.

7. Стрелецът внимава на кого дава сърцето си и лишава време, до момента в който го направи. Стрелецът не са от този вид хора, които ще осъществят контакт с първия, показал интерес към тях. Няма да стартират връзка, в случай че не считат, че индивидът си заслужава. Те са внимателни във връзка с ангажираността и могат да се уплашат, в случай че сътрудникът им прибързва.

8. Стрелецът обича да потвърждава на хората, че бъркат. Кажи им, че не могат да създадат нещо и те ще работят два пъти по-усърдно, с цел да ти потвърдят, че грешиш. Заради упоритостта си, те не могат да отхвърлят провокации, а спортната им страна се появява, когато някой подцени качествата им.

9. Стрелецът не може да понася егоисти. Стрелецът не може да понася хора, които единствено взимат и в никакъв случай не дават, както и няма положително мнение за тези, които не умеят да губят с чест.

10. Стрелецът не се опасява да поема опасности. Стрелецът знае, че с цел да спечелиш в  живота, би трябвало да си подготвен да поемеш някои опасности. Някои могат да ги нарекат безразсъдни, само че тъкмо тяхната упоритост им оказва помощ да реализират огромни неща. А и кое му е занимателното на живота, в случай че няма малко изненади?

11. Стрелецът е рискован и обича да опитва нови неща. Стрелецът не обича да седи и да прави едно и също нещо всеки ден, те ненавиждат да попадат в рутина. Авантюристичната им страна ги кара непрестанно да търсят нови неща.

12. Стрелецът постоянно е до обичаните си хора, когато имат потребност от това. Независимо дали е обяд, или 3 сутринта, постоянно може да разчитате на Стрелеца да бъде до вас, когато имате потребност от тях. Те са извънредно лоялни към околните си и биха създали всичко, с цел да им оказват помощ.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР