1. Секс в морето Сексът в прохладната влага е особено привлекателен

...
1. Секс в морето
Сексът в прохладната влага е особено привлекателен
Коментари Харесай

Кои са най-предпочитаните места за секс на открито

1. Секс в морето

Сексът в прохладната влага е изключително прелъстителен през лятото. Но любовните милувки в морето са обвързван с известни компликации и рискове. Важно: в случай че планирате предварителна игра на пясъка, погрижете се да опънете задоволително огромна плажна забрадка. Освен това внимавайте за следните неща:

 - Солената вода в морето и най-много хлорираната вода в басейна крие риск от инфекции за дамата. Докато се наслаждавате на подводния секс, във вагината може са обхванат микроби.

 -  Освен това е значимо да знаете, че водата отмива вагиналната течност. А без смазочен гел любовният акт бързо се трансформира в мъчително преживяване.

  -  Предпазливост се постанова и при бурни талази. Особено по здрач течението е мощно и може да ви повлече.

 -   Използването на презерватив не е добра концепция. Защото вероятността гумичката да се скъса е доста висока. Освен това солената или хлорираната вода може да направи кондома пропусклив.

2. Секс в тоалетната на самолета

- Мнозина намират секса в тоалетната на самолета изключително възбуждащ. Който го е пробвал един път, автоматизирано се причислява към така наречен „ Mile-High Club “ (клуб „ Миля височина “). Звучи съблазнително, само че и при секса над облаците има някои спънки. Ето по какъв начин да го извършите вярно:

- За дълга предварителна игра не може да става и дума. В края на краищата и други пасажери желаят да употребяват тоалетната. Ето за какво би трябвало да се съобразите с времето. Най-вече след ястие или преди спане в самолета царува огромно раздвижване. (Разбира се, това се отнася за продължителните полети.) Така че гледайте да избягвате „ натоварения трафик “!

  - Не влизайте и не излизайте от тоалетната по едно и също време.

   - Изборът на облекло също не трябва да убягва от вниманието ви. Най-практични са рокли или поли, които могат бързо да бъдат съблечени и облечени. И назад – тесните джинси са неуместни и несъответствуващи за бърз секс.

3. Секс в колата

Колата е едно от местата, където сътрудниците най-често се отдават на секс. Паркирайте я на допустимо най отдалечено и безлюдно място, където да не бъдете обезпокоявани. Капакът на мотора е най-подходящ за задачата, тъй като и двамата могат да заемат комфортна поза. Но с цел да се забавлявате и да ви е прелестно, може да се настаните и на задната седалка. Само внимавайте в разгара на закачливото блъскане да не се натресете на скоростния лост, тъй като може да бъде много мъчително!

4. Секс на терасата

Идеята за секс навън ви наподобява, само че и малко се страхувате? Терасата на личния апартамент е идеалното място, откъдето да започнете. Там ще се чувствате в сигурност сред четирите си стени и няма да се постанова да се преценявате с времето. В тъмното даже може да изпробвате разнообразни пози. Но преди да се развихрите, би трябвало да се уверите, че в близост няма любопитни съседи, които да следят спектакъла. За по-сигурно може да закриете перилата, а за по-голямо улеснение застелете пода с одеяла и възглавници.  

За какво да внимавате:

Като цяло важи: положителната подготовка е алфата и омегата на начинанието. Уговорете се авансово за мястото. Внимавайте определената локация да е скрита от непознати погледи, с цел да си навлечете проблеми със закона поради своето полово премеждие. Съобразявайте се и с други неща, свързани със секса навън. Например в случай че се забавлявате във водата, не се предпазвайте с презерватив.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР