1. Редовно посещават лекаря. Навременното диагностициране на болестите на половата

...
1. Редовно посещават лекаря. Навременното диагностициране на болестите на половата
Коментари Харесай

Всеки Мъж Трябва Да Знае Това! Ето Как Да Сме В Перфектна Форма, Безценни Съвети!


1. Редовно посещават лекаря. Навременното диагностициране на заболяванията на половата система, вярното лекуване на простатата и хемороидите ще ви спестят редица проблеми в бъдеще. Специалистите поучават мъжете да вършат безвреден с*кс, като употребяват презервативи.

2. Редуват работата и почивката. Еректилната функционалност страда при физическа изтощеност, изключително в случай че се прави еднакво деяние. Умственият труд би трябвало да се сменя с физически и отмора. Пълноценният сън е доста значим за положителния с*кс. В противоположен случай мозъкът ще се опита да заглуши опитите за физически контакт.

3. Занимава се със спорт. Спортните занимания се отразяват на равнището на тестостерон – движещата мощ на ерекция. При ниско равнище неизбежно пораждат проблеми.

4. Не пушат и не пият. Цигарите са мощно настояща отрова, която се отразява на всички системи на организма. Те оказват голямо влияние върху кръвоносните съдове и усилват риска от инфаркт със 70%.

5. Хранят се вярно. Мъжете не наблюдават за килограмите си и не съблюдават жестоки диети, сходно на дамите. Те обаче прекаляват с потреблението на месо, картофи и бира. Но тези, които държат на половото здраве избират чай пред газирано и салата пред хамбургер.

6. Не злоупотребяват с гледането на нецензурен филми. Мъжете, които са привикнали да се самозадоволяват, по-трудно се възбуждат от ласките на жена.

7. Спокойни са. Стресът е злополука за еректилната функционалност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР