1. Не използвате правилния продукт Купувайте си балсам и маска

...
1. Не използвате правилния продукт Купувайте си балсам и маска
Коментари Харесай

Най-сериозните грешки които допускаме, при използването на балсам за коса

1. Не употребявате верния артикул

Купувайте си еликсир и маска единствено за вашата коса. Къдрава, права, мазна, боядисана - всеки артикул би трябвало да се употребява по отношение на потребностите. в противоположен случай или не работи, или унищожава косата ви.

2. Нанасяте продукта върху скалпа

Никога не нанасяйте тези артикули по скалпа. Те водят до пърхот и ужасно омазняване. Добре е да се нанася единствено по дължините и краищата и в случай че вероятно нанасяте по скалпа, измивайте доста усърдно.

3. Не изплаквате добре

Ако не измиете добре мазния еликсир, той ще омазни съществено косата и ще я накара да наподобява изтощена и без размер. Тези препарати са с по-особена текстура, тъй че не е мъчно да установите на досег дали са добре измити.

4. Изплаквате незабавно

Не бързайте с изплакването на балсама или маската! Те имат потребност да постоят, с цел да подействат на косъма. Винаги можете да вършиме друго, до момента в който чакате. Маска на лицето, измиване на тялото - просто не бързайте с изплакването на балсама.

5. Не употребявате вярното количество артикул

Не ги пропускайте, само че и не прекалявайте с тях. Твърде малко от балсама няма да свърши работа, само че повече от тях ще докара до противоположния проблем и ще омазни косата. В дълготраен проект даже ще аргументи струпване по косъма.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР