1. Любов Тези красиви цветя са като разцъфваща любов. Каквато ви

...
1. Любов
Тези красиви цветя са като разцъфваща любов. Каквато ви
Коментари Харесай

Изборът на чаша, който направите, ще разкрие какво ви липсва

1. Любов

Тези красиви цветя са като разцъфваща обич. Каквато ви липсва. Тъй като сте претърпели доста разочарования, лека-полека сте изгубили религия в същинската, пълноценна и споделена обич. Вярвате, че когато човек обича, би трябвало да има очи единствено за един човек, да бъде откровен с него, да пази достолепието му и да го почита. Очаквате същото и от колегата си. не губете вяра. Усмихнете се на живота и ще видите, че и вашият човек е тъкмо зад ъгъла.

2. Време

Толкова сте заети, желаете да свършите и още нещо, и още нещо, до момента в който най-после не заспивате изтощени след един дълъг и уморителен ден. Само че къде оставате самите вие? Трябва да отделите време за себе се, да се принудите да си починете, да забавите темпото. Светът ще продължи да съществува и без вашата интервенция за няколко часа. Излезте с другар, разходете се, отидете на спектакъл или на кино, поспете – направете нещо единствено за себе си и не забравяйте да си изключите телефона.

3. Приятели

Страдате от неналичието на другар – откровен, доброжелателен, който да ви мисли положителното постоянно. Такъв, който не просто ще е подготвен да съчувства на болката ви, само че ще се зарадва откровено на триумфа ви. Познати доста, само че другари рядко се срещат. Ако сте намерили подобен в живота си, правете взаимни отстъпки за дребните неща и не го изпускайте. Ако към момента не сте го срещнали, не правете взаимни отстъпки, а имайте самообладание, до момента в който срещнете човка – вашите сърца ще се познаят.

4. Удовлетворяваща работа

Понякога се примирявате, тъй като имате потребност от работа, даже да не ви е по сърце. Друг път няма опция за нищо по-добро, само че в последно време изпитвате незадоволство от професионалната си реализация. Това неодобрение стартира да се отразява и на самочувствието ви, и на персоналния ви живот. По-изнервени и раздразнителни сте, от време на време си го изкарвате на околните, които нямат виновност, само че пък те постоянно са най-потърпевши. Съветваме ви да не се чувствате отговорни за възприятията, които изпитвате, и да поставите преди всичко спокойствието и щастието си, а не материалната непоклатимост.

5. Дом

Мечтаете си за собствен личен дом – комфортен, топъл, съразмерен. Истината е, че преди всичко ви липсва в дословен проект – това пространство, в което да се разположите и да подредите спомените си и света си. Мечтаете да сте по-независими и независими и да си имате свое кътче под небето. В този дом да споделяте положително и зло със фамилията си, да се радвате на споделените мигове. Сега не е подобаващият миг да инвестирате толкоз доста в парцел, само че и този миг ще пристигна – и не, няма да сте престарели към момента, чакат ви доста хубави години.

6. Семейство

Липсва ви топлината на фамилния уют. Мечтаете да създадете семейство, само че все нещо не се получава. Дори когато сте уверени, че сте срещнали любовта, нещо се случва и фантазията се отдалечава. Копнеете да имате деца, да сменяте памперси, да душите бебешки мирис, да създадете свое дребосъче, които да бъде ваше продължение и парченце от сърцето ви. Не се отхвърляйте от фантазиите си. Вслушайте се в най-невероятните истории, през които са минали родителите, ще би трябвало да вярвате, че ще се случи и на вас.

7. Свобода

Постоянно се чувствате виновни пред някого за нещо. Пред колегата си, пред децата си, пред приятелите си. Спрете да поставяте непознатите потребности пред своите. Време е да помислите преди всичко за себе си и да бъдете даже малко егоисти. Всъщност това не е безусловно неприятно нещо. По-лошо е, когато загубите идентичността си някъде по пътя към всичките грижи за фамилията и работата, която гълтам и последната ви минута свободно време. Светът ще продължи да се движи и без вас. Направете нещо за себе си, отдалечете се от рутината на всекидневието, с цел да се върнете презаредени при хората, които обичате.

8. Спокойствие

„ Спокойствие и единствено успокоение! “, е споделил Карлсон, който живее на покрива. И е бил прав. Отпуснете душата си, живеете под непрекъснат стрес и напрежение. Работите до късно, ставате рано, грижите се всички към вас да са добре. Ядосвате се за прекомерно доста веща, които не можете да измененията. Страдате постоянно от бодърствуване, мислите и премисляте всичко, преживявате и си докарвате още повече стрес. Помислете си единствено дали това, което ви тревожи сега, ще има значение след една година. Ако отговорът е „ не “, тогава няма смисъл да му отделяте толкоз внимание. Животът е къс. Живейте го с наслада.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР