1 лв. партийна субсидия е опасна, но опозицията го предизвика.

...
1 лв. партийна субсидия е опасна, но опозицията го предизвика.
Коментари Харесай

Рашидов заговори за Слави Трифонов и отсече: Ядосаха...

" 1 лева партийна дотация е рискова, само че опозицията го провокира ". Това сподели ръководителят на Комисията по културата и медиите и депутат от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов в " Сутрешен блок " по Българска национална телевизия.

Попитан дали 1 лева партийна дотация не обрича дребните партии, Рашидов отговори: " Зависи от апетитите. Аз да ги отговоря като неполитик. Аз съм от гражданската квота. Разбира се, че това ще се изроди в нещо друго. Всички знаем, че други хора ще ръководят процесите. Тогава този парламент още по-безсмислен ще стане. След това би трябвало да го понижим на 20 индивида ", сподели Рашидов.

Според него 1 лева е рисков, само че опозицията го е провокирала. По думите му месеци наред от Българска социалистическа партия са прегръщали умиращи козленца и са стояли до палатки на хора, които имат действителни проблеми. " Не бяха да споделяме, какъв брой е трагично, че хората нямат и за какво депутатите имат. В един миг споделят: " Ние не желаеме по този начин на 1 лева " Накрая ядосаха премиера Борисов ", добави още Рашидов.

Той уточни,че ГЕРБ ще опита с 1 лева, само че несъмнено ще е мъчно и на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия. " Най-щастлив би трябвало да е Слави Трифонов ", добави още Рашидов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР