05 Май Представителства на няколко световни компании у нас обявиха

...
05 Май Представителства на няколко световни компании у нас обявиха
Коментари Харесай

Водещи компании обявиха инициатива за дигитална трансформация на българската индустрия

05 Май
Представителства на няколко международни компании у нас оповестиха началото на конкурс " Стартирай 4.0 ". Целта е подкрепяне на българската индустриална общественост по пътя на цифровата промяна в производството. Основен уредник на самодейността е Шнайдер Електрик България, които обезпечават премията. В състезанието ще бъдат отличени две предприятия, които ще получат гратис лицензи за три цифрови приложения на Шнайдер, обединени в обща архитектура, както и цялостната интеграция на плана.

В хода на състезанието всички участници ще получат безвъзмездни съвещания за приложенията и ще покачат своето схващане за събирането на данни от машините, поддръжката с виртуална действителност и други модерни подходи, част от промишленост 4.0. Резултатът от всичко това е понижаване на оперативните разноски, повишение на успеваемостта и продуктивността и усъвършенстван бизнес резултат. Това са съществени провокации пред международната промишленост в сегашния миг и крайната цел е средата у нас да напредва с положително движение по отношение на световните трендове.

Право на присъединяване в състезанието имат всички предприятия, които създават артикули за извънредно ползване на територията на България. Те могат да са благосъстоятелност на интернационалните компании или да са напълно локални, да продават на българския пазар или зад граница.

Инициативата за цифрова промяна се реализира в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с присъединяване на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл, показани от Фабриката за шоколадови произведения " Своге ". Всички сътрудници ще излъчат членове на журито и ще подкрепят процеса на консултиране на участниците по този начин, че да могат да разпознаят изгодите от дигитализацията по-добре и да са улеснени при попълването на кандидатурите. " Съвсем целеустремено избрахме да не прибавяме член на журито от нашата комерсиална организация в България ", споделя Радослав Кошков, шеф на Шнайдер за България, Албания, Северна Македония и Косово. " Ние ще бъдем показани от Мария Топчийска, която ръководи умната ни фабрика у нас и има тъкмо нужния индустриален опит. Партньорите ни също ще излъчат хора, които са на първа линия в промишлеността, тъй като цифровата промяна се прави навръх първа линия ", добавя той.

Всички детайлности по състезанието ще бъдат показани на виртуално събитие в края на май, когато ще се показват в елементи архитектурата на премията и съставът на журито. Пълните условия ще бъдат налични на уебстраницата на Шнайдер Електрик България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР