– КРАЕН РЕЗУЛТАТ: EV АВТОМОБИЛИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ

...
– КРАЕН РЕЗУЛТАТ: EV АВТОМОБИЛИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ
Коментари Харесай

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ECOBEST ЕЛЕКТРИФИЦИРАНО ОТ VINFAST - видео

– КРАЕН РЕЗУЛТАТ: EV АВТОМОБИЛИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА съдебна експертиза ДВИЖАТ ДО 37,8 КМ, СЛЕД КАТО ИНДИКАТОРЪТ ЗА РЕЗЕРВ НА БАТЕРИЯТА ПОКАЗВА НУЛА!

Autobest разкри през днешния ден окончателните резултати от международния тест за същински пробег на всеобщите електрически автомобили, който се организира от 4 до 6 ноември 2021 година в град Тераса, Испания. 15-те най-продавани модела EV на европейския пазар бяха от марки като Volkswagen, Cupra, Nissan, Dacia, Рено, Хонда, Мазда. В теста участваха още Fiat, Opel, Peugeot, Citroen, Kia и Hyundai, които реализираха до 90% от WLTP диапазона в действителни условия, изключително те могат да изминат до 37,8 км, даже когато индикацията за запаса на батерията демонстрира нула.

Обявяването на крайните резултати от „ ECOBEST Challenge – Electrified by VinFast “ беше виртуално събитие с присъединяване на организационния комитет на AUTOBEST и представители на спонсора VinFast.

Съответно всички тествани коли демонстрираха повече от 75% действителен обсег от референтния WLTP. Това е стандарт, създаден от Европейския съюз, който дава оценки на енергийната успеваемост за бензинови, дизелови, електрически и хибридни транспортни средства. По-специално, 5 автомобила от 15-е участника реализираха над 90 % от оповестения им пробег по WLTP.

Тестовете бяха проведени без значение с пореден способ за всички транспортни средства. Според оценката на организационния комитет на AUTOBEST и борда на журито, включващ специалисти от 32 страни в Европа, крайните резултати съставляват положително приблизително равнище, доста надеждна препоръка за всички EV в теста.



Джоан Далмау, от coches.net и член от Испания на журито AUTOBEST, изясни за резултатите от теста - „ Бяхме сюрпризирани от някои коли, които реализираха действителен пробег, непосредствен до стойностите на WLTP. Реалният пробег, получен в теста, демонстрира, че електрическите автомобили са се трансформирали в съвършена опция в градска среда ”.

По-специално, информацията, която е от максимален интерес за потребителите, е потенциалът на батерията даващ позитивни резултати. Всички модели бяха карани при друг терен, трафик и действителни привички за шофиране, до постигане на индикацията за 0% батерия!

След това във всичките 15 тествани коли остава действителен пробег сред 14 км и съвсем 37,8 км, факт който дава необикновено облекчение за всички хора, които карат електрически автомобили. Въпреки това, AUTOBEST предлага да запазите това като стратегически запас на батерията и по-добре в никакъв случай да не влизате в обстановката, с цел да го употребявате.

„ Вярваме, че ECOBEST Challenge е голяма стъпка напред в разбирането на действителността на трафика при шофирането на EV. С неповторимите числа на действителния обсег след „ индикацията за нулева батерия “ на приборното табло, ние желаеме да изпратим ясно известие, че електрическите автомобили към момента могат да продължат да се движат в избран диапазон, откакто стопират.

В AUTOBEST сме уверени, че до 2025 година ще имаме коли, които елементарно доближават изминаването на повече от 10-12 км с изразходването на 1 кВтч от батерията си “, сподели Дан Вардие, създател и ръководител на AUTOBEST.

VinFast сътрудничейки си с AUTOBEST, автомобилостроителната компания от Виетнам, има една от световните си стратегически действия в областа на деликатната и методична инвестиция в региона на електрическите автомобили.

Бич Тран, основен изпълнителен шеф на VinFast Europe добави - „ Току-що показахме на света два нови електрически SUV на автомобилното ревю в Лос Анджелис и с това пуснахме VinFast като световна марка за EV. Съорганизацията на „ ECOBEST Challenge – Electrified by VinFast “ също е част от нашата тактика за установяване на бъдещето на подвижността Посредством предизвикването ECOBEST, VinFast чака с неспокойствие да се сплоти с други производители на електрически автомобили, с цел да насърчи прехода от транспортни средства с мотор с вътрешно горене (ICE) към електрически транспортни средства (EVs), като дава транспарантна и провокираща информация информация на клиентите. ”

Очаква се VinFast да пусне на пазара в Европа два електрически SUV модела, VF e35 и VF e36, през 2022 година, като започва на немския, френския и холандския пазар. Тези два модела също бяха пуснати на пазара в Съединени американски щати след представянето им на автомобилното ревю в Лос Анджелис през ноември 2021 година, което направи мощно усещане на международната аудитория.

Относно AUTOBEST
Организацията AUTOBEST е основана през 2001 година с революционната идея за намиране на „ Best Buy Car “ разполагаем на европейския пазар. За да стане един автомобил победител в AUTOBEST, той би трябвало да съставлява най-хубавата оферта за множеството европейски клиенти. Цена, сервизна мрежа, дистрибуция на аварийни елементи и еластичност са най-важните критерии в процеса на гласоподаване. Дизайнът и новите технологии също стават все по-голям фактор за гласуването. AUTOBEST употребява транспарантна система за гласоподаване със комплицирана матрица от 13 критерия, с цел да дефинира спечелилия.AUTOBEST провежда и “ECOBEST Challenge – Electrified by VinFast ” – първият цялостен тест за обсег на електрически коли с действителен трафик, с приноса на coches.net и Circutor.

Относно Vingroup
Създаден през 1993 година, Vingroup е един от водещите частни конгломерати в района с обща капитализация от 35 милиарда $ от три обществено търгувани компании (към 4 ноември 2021 г.). В момента Vingroup се концентрира върху три съществени области: технологии, промишленост и услуги.

Относно VinFast
VinFast - член на Vingroup - е марка поддържаща придвижването на световната гражданска война на интелигентните електрически транспортни средства. Създаден през 2017 година, VinFast има най-съвременен авто индустриален комплекс с водеща в международен мащаб мащабируемост, който може да се похвали с до 90% автоматизация в Хай Фонг, Виетнам. VinFast разгласи три модела електрически коли, както и изключителни политики за лизинг на акумулатори и водещи в промишлеността 10-годишни гаранции. През юли 2021 година VinFast стартира разширение на пазарите в Северна Америка и Европа. Два от неговите интелигентни електрически SUV модела – VF e35 и VF e36, се чака да бъдат налични за предварителни поръчки в международен мащаб през първата половина на 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР