• Новото Renault MEGANE Sedan приема по-елегантен и изискан стил. • Интериорът е

...
•	Новото Renault MEGANE Sedan приема по-елегантен
и изискан стил. •	Интериорът е
Коментари Харесай

НОВОТО RENAULT MEGANE SEDAN: ПРЕСТИЖНИЯТ СЕДАН С ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

• Новото Renault MEGANE Sedan приема по-елегантен и изтънчен жанр.
• Интериорът е осъвременен с 10,2-инчов екран на арматурното табло и 9,3-инчов вертикален екран, интегриращ свързаната мултимедийна система Renault EASY LINK.
• Оборудван с най-новите технологии, моделът интегрира нови помощни системи за шофиране за по-голямо успокоение и ефективния бензинов мотор TCe 1.0.
• Новото Renault MEGANE Sedan е част от обновяването на гамата на MEGANE. Истински успех в Турция, където се създава, моделът ще бъде стартиран в почти тридесет страни* от началото на 2021 година.

Високо скъп от клиенти, търсещи отличителен седан в C сегмента, MEGANE Sedan постига 200 000 продажби от лансирането през 2016 година Предлага се в близо тридесет страни и способства за развиването на марката Renault в интернационален проект. С по-изискан дизайн, новото Renault MEGANE Sedan е оборудвано с най-новите технологии за по-голяма сигурност и комфорт на пътя. Моделът утвърждава своя жанр и засилва своята прелест в очите на взискателните клиенти.

Елегантен и изискан дизайн
Новото Renault MEGANE Sedan интегрира по-ефективната на пътя 100% Pure Vision LED технология, както и емблематичния С-образен светлинен автограф на марката Renault. В предната част има нова ризница и нова решетка, включваща хромирани елементи. Въздушни дефлектори се добавени в предната част на арките на колелата за усъвършенствана аеродинамика. Отстрани, новото Renault MEGANE Sedan се възползва от нов дизайн на калниците и осветление на дръжките на вратите. Новото Renault MEGANE Sedan се предлага в седем екстериорни цвята, в това число новия сив „ Хайленд “. Предлагат се и нови джанти от 16 до 18 инча.

Ергономичен, осъвременен и удобен интериор
Новото Renault MEGANE Sedan е оборудвано с 10,2 инчов екран на арматурното табло. В него е интегрирана GPS навигация, за да персонализира шофирането по много интуитивен метод. За модела се предлага и (в взаимозависимост от равнището на оборудване) нов 9,3-инчов мултимедиен екран, който допълнително модернизира купето. Новата свързана мултимедийна система Renault EASY LINK предлага всички функционалности за навигация и инфотейнмънт, както и MULTI-SENSE настройки. За по-голяма ергономичност управлението на системите в помощ при шофиране са групирани дружно на кормилото, а управлението на климатика е по-достъпно на таблото. Новото Renault MEGANE Sedan е оборудвано и с електрохромно вътрешно огледало за назад виждане без рамки и хромирани покрития на бутоните за управление на климатика. Нова тапицерия допълва интериора. Сега лидерът има електрически регулируема седалка за по-удобна позиция на шофиране.

Персонализирано шофиране
Възползвайки се от нов, по-плавен и интуитивен интерфейс, мултимедийната система Renault EASY LINK предлага смартфон репликация, гласови команди и телефония с Android Auto и Apple CarPlay съгласуемост, както и навигация с търсене на адреси в Гугъл, информация за цени на горивото и за трафика в действително време. Благодарение на Renault EASY CONNECT, приложението за смарт телефони MY Renault възприема нови приложения за свързана подвижност както в автомобила, така и отвън него: отдалечени команди, местоположение на автомобила, навигация от врата до врата и така нататък С четирите режима на шофиране (Eco, Comfort, Sport и MySense - в зависимост от двигателя), технологията Renault MULTI-SENSE е развита, с цел да направи шофирането още по-завладяващо. Новите функции включват усъвършенствана ергономия за по-голяма интуитивност и опростени настройки, нови амбиентни цветове и приложението R-Sound за звука на мотора. Дигиталните екрани на таблото (7 и 10,2 инча) оферират персонализируема информация посредством принадлежности, като разход на гориво в еко режим и мощ в спортен режим.

Нови помощни системи за шофиране за подобряване на сигурността
Новото Renault MEGANE Sedan включва нови помощни системи за шофиране, с цел да направи шофирането по-безопасно и по-приятно:
- Адаптивният круиз-контрол с функционалност Stop & Go поддържа дистанцията между автомобила и този начело с определена скорост и контролира ускорението и спирането на автомобила.
- Активният спирачен помощник е подобрен с функционалност за различаване на пешеходци. Той максимизира сигурността, като предупреждава лидера за рискова ситуация и може да натисне спирачките, в случай че водачът не реагира.
- Предупреждението за съществуване на опасност при заден ход засича приближаващо се затруднение и предупреждава лидера при движение назад.
В допълнение, функционалността Auto-Hold на ръчната спирачка, която разрешава на лидера да остане имобилен с освободена спирачка, е усъвършенствана за по-голям комфорт в града. Новото Renault MEGANE Sedan резервира помощните си системи, които обезпечават по-безопасно и по-комфортно шофиране, като система за предупреждение за овакантяване на лентата, предупреждение за унесеност и предупреждение за съществуване на обект в сляпата точка на автомобила.

Гама от мотори, разширена с TCe 1.0
Новото Renault MEGANE Sedan предлага по-широка гама от мотори, приспособени към много различни потребителски приложения и съвместими с новите разпореждания, определени от стандарта Euro 6D FULL:
- За модела се предлага нов бензинов двигател с непосредствено впръскване TCe 1.0 в ефективна версия с мощ от 115 к.с. (с ръчна трансмисия), усъвършенствана за намаляване на разхода на гориво и CO2 емисиите.
Двигателят TCe 1.3, оборудван с филтър за твърди частици, също остава на разположение във версия със 140 к.с. (с 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенна EDC автоматизирана трансмисия с двоен съединител).
- Дизеловият мотор Blue dCi 1.5 се предлага във версия с мощ 115 к.с. (с 6-степенна ръчна скоростна кутия и 7-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител).

* Страни, предлагащи новото Renault MEGANE Sedan: Саудитска Арабия, България, Хърватия, Египет, ОАЕ, Естония, Унгария, Ирландия, Израел, Латвия, Литва, Мароко, Полша, Португалия, Чехия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Тунис, Турция и Украйна.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР