• Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone дава на шофьорите невероятна тяга

...
•	Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone
дава на шофьорите невероятна тяга
Коментари Харесай

Bridgestone Battlecross X31 Motocross позволява на ездачите да подобрят представянето си на труден терен

• Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone дава на водачите невероятна двигателна сила и сцепление, както и нараснала непоклатимост и работен обсег.
• Bridgestone Battlecross X31 реализира това, чрез прилагане на най-новите технологии на Bridgestone, в това число Castle Block Technology, нов асиметричен дизайн на шарката, предефинирани размери и позициониране на каналите, и прибавяне на охлаждащи елементи.
• Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone ще се предлага в шест размера и ще бъде на пазара през първото тримесечие на 2022 година

Bridgestone, международен водач в региона на гумите и каучука, предоставящ решения за безопасна и устойчива подвижност, обяви пускането на най-новата си гума за мотокрос - Bridgestone Battlecross X31. Разработена и проектирана благодарение на най-новите технологии на Bridgestone, гумата увеличава скоростта и обезпечава на водачите невероятна двигателна сила и сцепление, както и повишена непоклатимост и работен обсег.

Новата Bridgestone Battlecross X31 прилага технологията Castle Block на Bridgestone върху раменните блокове на предната гума и всички блокове на задната гума, която чрез специфична форма на блока, подобрява сцеплението посредством на допълнителен резултат на ръба. Технологията Castle Block също усилва контактното налягане и дава сигурен контакт при хлъзгав терен, усъвършенства сцеплението при променящите се повърхности, а допълнителният резултат на ръба осигурява по-високо сцепление в завои и двигателна сила на различни типове терени.

Новият дизайн на модела, с асиметричен модел на задната гума, също подобрява сцеплението на Bridgestone Battlecross X31, дружно с по-ниско съответствие на блокове за увеличен работен обсег. Предефинираният размер на така наречен бункери и позиционирането им увеличават контактното допиране, подобряват усещането на „ захапката “ на гумата по различните повърхности, подобряват сцеплението и тягата, и основават по-ниска твърдост на протектора за оптимална стабилност. Всичко това е комбинирано с добавяне на охлаждащи ребра върху страниците на Bridgestone Battlecross X31, които създават въздушна турбуленция през издатините на страниците, подобряват охлаждащия резултат върху повърхността на гумата, което води до по-голяма издръжливост на гумата и запазват характеристиките ѝ през целия ѝ живот.

Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone ще се предлага в шест размера и ще бъде на пазара през първото тримесечие на 2022 година

Коментирайки това известие, Нико Туй, ръководител на „ Мотоциклети “ в Bridgestone EMIA, показа: „ Искахме да дадем на нашите клиенти по мотокрос нараснала скорост и контрол на разнообразни сложни терени. Резултатът е Bridgestone Battlecross X31, гума, прилагаща най-новите технологии, предназначена за ездачи, търсещи гъвкавост и поредност в производителността. Гумата в действителност ще Ви разреши да подобрите представянето си. "

*Източник: Bridgestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР