• Изграждане и обединяване на компетенции за разработване на софтуер, облачни

...
•	Изграждане и обединяване на компетенции за разработване на софтуер, облачни
Коментари Харесай

amplimind: Audi и Lufthansa Industry Solutions стартират съвместно предприятие

• Изграждане и сливане на пълномощия за създаване на програмен продукт, облачни платформи и ИТ сигурност.
• Млада компания с еластичен модел на работа, новаторска просвета и мрежова организация
• Дългосрочно съдействие с Lufthansa Industry Solutions като част от тактиката NEXT:IT на Aуди

Луфтханза Индъстри Солюшънс, снабдител на ИТ услуги и дъщерно сдружение на Луфтханза Груп, и Ауди оповестиха старта на взаимна компания " amplimind’. След като бяха дадени формалните утвърждения, учредяването се състоя през юли. amplimind ще стартира да действа в края на 2022 година и има за цел да форсира цифровата промяна на AUDI AG и промишлеността за подвижност.
Специалистите по разработка на програмен продукт в amplimind се концентрират върху гъвкавата самостоятелна разработка, интеграцията и употребата на стратегически приложения, както и върху консултантски услуги в региона на ИТ сигурността и създаването на облачни платформи.
В младата компания експертите могат да чакат хибриден модел на работа " първо от разстояние ". Офисите в централата на летище Мюнхен и в Нордерщедт служат като планови пространства за взаимна работа, продан и творчество. В amplimind екипите работят по самоорганизиран и мрежов метод, работните модели са гъвкави, методите са гъвкави. Компанията е насочена към новаторски и устойчиви технологии и способи, като да вземем за пример зелени ИТ и зелено шифроване.
Нилс Бюринг и Бетина Бернхардт поемат ръководството на amplimind. Като вицепрезидент за промишлеността и автомобилостроенето в Lufthansa Industry Solutions, Нилс Бюринг има богат опит в региона на гъвкавото създаване на програмен продукт и ръководството на ИТ планове резултатно насочени. Като някогашен основен изпълнителен шеф на цифров филиал на Audi Бетина Бернхард има дълготраен опит в региона на гъвкавите структури и просвета, нововъведенията и построяването на структури, в които хората могат да развиват капацитета си за цифров бизнес.

Разработване на приложения, свързани с бизнеса
С amplimind Audi поредно напредва в своята ИТ тактика NEXT:IT. Новото взаимно дружество има за цел да увеличи успеваемостта на главната лична активност в региона на създаването на програмен продукт. " Суверенитетът върху експертизата за създаване на програмен продукт ще придобие доста стратегическо значение през идващите години за цифровизацията на ефикасни бизнес процеси ", споделя Франк Лойдл, основен информативен шеф (CIO) на AUDI AG.

Затова в границите на своята тактика за доставяне Audi има намерение в бъдеще да създава съответните ИТ приложения и най-хубавите цифрови планове в региона на корпоративните ИТ най-вече със лични средства. " Искаме да изградим и осигурим нужното ноу-хау в дълготраен проект взаимно със мощен сътрудник ", споделя Лойдл. По този метод новото взаимно дружество уголемява и портфолиото на A4nXT GmbH, която е учредена през 2020 година и е холдингово сдружение на AUDI AG. По-специално, тя има дялове в млади новаторски компании и стратегически взаимни предприятия. amplimind добавя по този метод услугите на взаимното дружество XL2, чийто фокус е върху консултантски и софтуерни услуги, свързани със SAP.

Стратегическо съдействие за цифровата промяна на автомобилната промишленост
Луфтханза Индъстриъл Солюшънс има дълготраен опит в стратегическите съдействия и партньорства с компании от разнообразни промишлености, както и с снабдители на програмен продукт и облачни услуги. Дъщерното сдружение на Луфтханза натрупва своя опит в региона на ИТ за автомобилната промишленост в продължение на повече от 25 години. Тук компанията поддържа промишлеността с професионално ноу-хау - да вземем за пример в региона на гъвкавата разработка на програмен продукт, изкуствения разсъдък или ръководството на стратегии и планове. " С amplimind AUDI и Lufthansa Industry Solutions са още по-устойчиви на бъдещето. Освен това ние подтикваме цифровизацията на цялата промишленост ", споделя Йорн Меснер, ръководещ шеф на Lufthansa Industry Solutions. " Обединяваме компетенциите си и формираме екип със стартъп дух, с цел да изпълним огромна договорка. Общото сред двете компании са бързите нововъведения с най-високо качество. Става въпрос за самостоятелни разработки, изключително в региона на облака, които дават отговор на високите условия за сигурност на автомобилната промишленост. "

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР